Een goed gesprek met – mini-retraite

Wil jij ook even tot jezelf komen?

Druk-druk-druk, wie niet? Als een mens niet oplet, dan dreigen dagen zich aan elkaar te rijgen. Volgens de gewoonte zijn wij als mens geneigd langs onszelf heen te denderen. Ik bied je met de mini-retraite op 25 januari om (10.00 uur of om 15.00 uur) de gelegenheid om even tot jezelf – hier en nu – te komen.

Voor iedereen

Je hebt geen voorkennis over meditatie, mindfulness, whatever, nodig. Gun jezelf even de tijd en aandacht voor jezelf. Voor 15 euro doe je mee met geleide meditaties, op een comfortabele plek met een kleine groep belangstellenden.

Wil je mee doen?

Als jij graag je aandacht bewust wilt laten neerdalen op jezelf hier en nu met geleide meditatie, kun je aanmelden via telefoon of e-mail. Kun je niet op 25 januari ’s avonds of ’s ochtends? Maar heb je belangstelling? Ik plan elke maand een tijd voor mini-retraite, op maandag of op donderdag. Als je wilt weten wanneer, dan kan ik je op de hoogte houden.

Wie weet, tot ziens op de mini-retraite!

boedhabrug4-234x300

 

_______________________________________________________________________________________________________________________________________

Op 25 januari vindt er weer een mini-retraite plaats in Meerssen. Van 10.00 tot 11.30 of van 15.00 tot 16.30 uur. Voor 15 euro.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Laat wat van je horen

*