Mindfulness en energie – laad je batterij op

Onlangs kwam ik de informatie tegen die zegt dat mindfulness kan helpen bij het opladen van je batterij. Uit ervaring weet ik dat dat kan helpen. Ik heb net kort gemediteerd, 5 minuten. Dat voelde goed, daar wordt dor mindfulness ook aandacht aan gegeven. Aandacht, hier en nu voor jezelf. Als ziek persoon (MS) heb ik ook vaak te maken met een half lege batterij.

Hersenz

Wat dat betreft ben ik deze week gestart met Hersenz, een programma dat zich vooral richt op mensen die hersenproblemen hebben, bijvoorbeeld door een ongeval, door een herseninfarct of -bloeding of door MS. Hety onderdeel waaraan ik nu mee doe, is grip op energie. Voor mij, en vooranderen, helpt mindfulness daar ook aan mee. Wie in mijn groep niet meedoet bij Hersenz, is de steeds groter wordende groep met een burnout. Ik ben ervan overtuigd dat mindfulness voor mensen met een burnout ook de batterij kan opladen.

Als je wilt, leid ik je in in Mindfulness Based Cognitive Therapy (MBCT) – 1 op 1. Op maandag 6 september van 19.30 tot 21.00 uur ik ook een meditatie-bijeenkomst. Je kunt erbij zijn als je een introductie wilt en als je sowieso wilt mediteren. Kosten daarvan zijn 10 euro. Laat maar weten of je erbij wilt zijn!

Laat wat van je horen

*