Mindfulness met Ilja – mindfulness online

Ik bied je aan om online de cursus mindfulness te doen

Ben je geïnteresseerd in Mindfulness, maar zie je geen normale gelegenheid om elke week op een vaste plek en op een vast tijdstip een training te volgen? Of ben je niet in staat om de reis naar een cursuslocatie te maken? Of heb je behoefte aan de veiligheid van alleen je eigen gezelschap? Eengoedgesprekmet biedt jou, vanaf september, naast reguliere trainingen en maatwerktrainingen ook de online cursus mindfulness aan: mindfulness met Ilja.

Hoe gaat dat?

Kosten voor een online cursus mindfulness gebaseerd op Mindfulness Based Cognitive Training (MBCT) bedragen €95,- incl. BTW. Na aanmelding (ilja @play-time.nl) en betaling neem je deel en ontvang je:

  • Elke week een wachtwoord voor de les
  • Elke week op een vooraf overeengekomen moment een inlogcode naar het cursusmateriaal.
  • Teksten en luistermateriaal
  • Op twee verschillende momenten per week (’s avonds of ’s ochtends) de mogelijkheid om gebruik te maken van Skype-communicatie.

E-mailvragen en -opmerkingen worden binnen een dag beantwoord. Heb je belangstelling, en heb je vragen hierover? Mail me. Binnen een dag reageer ik op je bericht.

 

Wanneer je je aanmeldt, krijg je wekelijks een les online waarvoor je je kunt inloggen. Dat kan op een tijd en locatie die jou het beste past. Uitvoering van de lessen duurt ongeveer een uur. Maak ruimte voor oefening elke dag, van ongeveer een half uur. Twee keer per week kun je mij via skype bereiken. De kosten voor een online-training bedragen €95,- incl. BTW. Interesse? Neem contact met me op en ik beantwoord je vragen.