20 december – tip van deze dag: (als het speelt) Vraag je af of jij recht hebt op een kind of heeft een kind recht op jou?

Toegegeven: dat is een ingewikkelde vraag. Maar hij wordt door sommige mensen gesteld als een feit. ‘Ik heb recht op een kind.’ Dat komt ook weleens voor bij potentiële grootouders. Ik geef geen mening hier, maar ik denk dat het wel goed is om over de kwestie na te denken. Vroeger was het mogelijk dat kinderen vanzelf, na geslachtsverkeer, zich aandienden. Nu is er een dilemma, of zou er moeten zijn.

Wat gun je dezelf en wat gun je een / jouw kind?

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in jongerencommunicatie. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.