21 juni – midzomernacht – introductie mindfulness

Op 21 juni zitten we halverwege 2012, dat is tegelijk het moment waarop de zon het langst schijnt en de maan het kortst.

Midzomernacht – een feestelijke gebeurtenis

In Noordelijke landen kan het voorkomen dat op deze dagen de zon nauwelijks ondergaat. Daar wordt midzomernacht uitgebreid gevierd. Vroeger dachten mensen dat midzomernacht een magische betekenis zou hebben. Die gedachte komt nu wat minder voor, maar het wordt vaak nog wel gebruikt als een gelegenheid om feestelijk te vieren.

Doe jij, voor jouw inspiratie, mee aan de  introductiebijeenkomst Mindfulness?

Ik maak graag van die midzomernacht-gelegenheid gebruik. Omdat een lange lichte dag, vlak voor de zomervakantie, althans in Limburg, wat mij betreft een goed moment is voor inspiratie, organiseer ik een introductiebijeenkomst Mindfulness in het park van Meerssen. Om 19.30 verzamelen we in het park. De bijeenkomst duurt ongeveer anderhalf uur. Ik zorg voor materiaal om op te zitten of liggen. Jij doet makkelijke kleren aan. Wanneer het weer niet meewerkt, is voor een alternatieve locatie gezorgd. Ben je geïnteresseerd? Voor €6,- , ter plekke verrekend, kun je meedoen! Meld je hier aan. Wil je meer over mindfulness weten? Hier lees je er meer over.

 

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in aandacht, mindfulness, plezier met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.