365 dagen- blog dag 105, beeld


Mooi, hè?

Ik heb eerder aangekondigd om geen beelden of foto’s in mijn blog te publiceren. Omdat ik niet zo zit te wachten op andermans zendgedrag ga ik ervan uit dat niemand op mij zit te wachten. Nu maak ik zelf een uitzondering. Omdat ik, vanwege mijn ziekte, veel niet meer kan en weinig geld heb, doe ik dat wat ik leuk vind, en geef ik het aan anderen. Daar ben ik trots op.

Bovenstaand dienblad heb ik gemaakt met moszïek bij het Werkhuis in Maastricht. Het is een cadeau voor N, voor haar 50-jatige verjaardag. En nee, het was niet zo duur, maar ik heb me met plezier voor haar ingespannen en ik geef het haar graag.

Veel plezier ermee, N. Tot de volgende verjaardag!

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in aandacht, MS, plezier. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.