365 dagen- blog dag 106, mindfulness

Voor mij betekent wat ik gisteren vertelde veel. Aandacht en acceptatie. Zoals de bekende voetballer ooit zei: ‘Elk nadeel heb ze voordeel’ ~(of andersom?) Mij levert mozaïek acceptatie van mijn ziekte en het genot van het ‘werk’ en het resultaat op.

Iets voor jou?

Het is in deze regio makkelijk te leren. In andere regio’s, denk ik, ook. Het kan ook wat anders zijn. Ik heb bijvoorbeeld ook voordeel van dit blog en van de reacties van mensen op mijn ‘werk’. De aanhalingstekens die ik gebruik, is omdat werk veel lijkt, maar dat het mij vooral energie oplevert.

Hopelijk haal jij er ook voordeel uit.

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in aandacht, acceptatie, energie, mindfulness, MS, plezier. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.