365 dagen- blog dag 110, belangrijk

Gisteren waren we in Vianen

Voor ons is dat, vanuit zuid-Limburg, ver weg. Ik vond het vooruitzicht wel heel spannend. En anderen vonden dat ook. Andere wilden me opmaken en mijn haren doen en men maakte zich druk over mijn kledij. Ik was wel netjes, niet bijzonder, denk ik.

Bij meester Pieter was het in ieder geval feest

Daar zorgt hij wel voor. Dat beaamt B die zijn secretaris is voor het natuurparkenproject dat ze doen. En hij is zorgzaam en ee§

lijk.

Wat ook duidelijk werd, is dat wij de gemiddelde leeftijd van de gasten omlaag haalden. De prinsessen, de zonen (niet alle), de politici, de directeuren, cabaretier Paul van Vliet zijn allemaal ouder, en belangrijk.

Doorgaan tot je erbij neervalt

Meester Pieter heeft meermalen ontkennend gereageerd op de vraag of hij wilde stoppen met werken. Zijn zoon, Maurits, vertelde dat het echtpaar een hondje wilde bestellen. De verkoper vroeg of ze al iemand te vervanging hadden voor als ze zouden overlijden. De verkoper werd niet uitgenodigd voor het uit gebreide verjaarsfeest. Mij heeft het weer geleerd dat het leuk en goed kan zijn als je dat doet wat je graag doet.

Wist je dat Paul van Vliet huppelend zijn conference gaf, met 83 jaar? Dat kan ik niet. Maar ja, ik ben ziek

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in balans, MS, plezier. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.