365 dagen- blog dag 113 en 114, het heuvelland

Gisteren bezocht ik de fietswedstrijd van G in Mechelen, de Kleebergchallenge. Omstanders zeiden dat hij goed bergop rijdt, maar hij zegt zelf dat hij dalend veel tijd verliest. Kan ik me voorstellen. Hij weegt lang niet zoveel als de anderen. Geeft daarmee geen zwaartekracht bij de daling. Maar: het landschap daar is prachtig en het regende bijna niet. De zon scheen zelfs!

Ik had een goede zitplek. Mijn begeleiders vonden een rolstoel handiger. Wat mij betreft doe ik dat liever niet. Ik merk dan ook dat de manier waarop ik nog zelfstandig wil zijn sterk achteruitloopt. Rolstoelen, vermoeidheid, andere dingen…. Tijd voor meer succes met LDN of iets anders. Over acceptatie (of niet) gesproken. Soms helpt zelfs mindfulness niet.

Ik wil niet meer ziek zijn!

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in acceptatie, mindfulness, MS. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.