365 dagen- blog dag 119, mindfulness – en docenten

Bij SeeTrue, in de dialoogbijeenkomst, werd terecht opgemerkt dat er veel verschil is bij de kwaliteit van docenten. De aanleiding waarom ik de opleiding heb gedaan, is misschien anders dan die bij anderen.

MBCT sprak me aan en deed me goed. Omdat ik veel trainingservaring en ervaring als docent bij het HBO had (ik was OR-trainer en heb gedoceerd aan Hogeschool Delft en aan Hogeschool Zuid) wilde ik dat óók leren. Daarnaast ben ik communicatiewetenschapper en is mijn voorkeur uitgegaan naar verbale communicatie (de titel van deze website laat dit ook zien). En ik heb een voorkeur voor sociale psychologie. Dat komt bij de MBCT-training duidelijk in beeld.

Daarnaast gebruik ik mindfulness bij het omgaan met mijn ziekte.

Dat gun ik anderen als trainer graag. Zodat ze ook 100% mindful kunnen zijn.

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in communicatie, mindfulness, MS. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.