365 dagen- blog dag 121, moments of mindfulness met Ilja

Heb jij ook iets met mindfulness?

Een cursus volgen of gevolgd hebben hoeft (nog) niet. Maar het plezier om mensen te ontmoeten die op dezelfde of vergelijkbare manier in het leven bied ik je graag. Met ‘moments of mindfulness met Ilja’. Ik bied je een geleide meditatie en een kop thee. We houden ruimte voor een gesprek als daar behoefte aan is en ik bied je mogelijkheden om voornemens of aandachtspunten op te schrijven en mee te nemen.

Wanneer en waar?

Op 31 mei om 10.00 uur nodig ik je uit om deel te nemen aan ‘moments of mindfulness met Ilja’, op Papenweg 80 in Bunde. De eindtijd is rond het middagluur. De kosten zijn 7,50. Als je mee wilt doen, vragen hebt of gewoon geïnteresseerd bent, nodig ik je uit om dit via ilja@play-time.nl te laten weten.

Geef desgewenst door of je (voor de zitmeditatie) een stoel nodig hebt. Kussens en matten zijn er voldoende.

Doe je mee?

Als het goed loopt, ben ik van plan om een dergelijk moment vaker te doen, bijvoorbeeld maandelijks

Je bent welkom!

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in plezier. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.