365 dagen- blog dag 127, hier en nu

Mark Twains citaten

“I am a very old man and have suffered a great many misfortunes, most of which never happened.”

“We all live with and cannot escape from uncertainties, difficulties, illness, aging, death, and an inability to fully control life events.”

Wil je dat?

Wat mij betreft hebben we graag moeilijkheden. Ik probeer een omstandigheid terug te brengen naar ‘hier’ en ‘nu’. Maar ook mij kost dat moeite. En ik heb slecht geslapen en veel pijn gehad vannacht. Die herinnering houdt me vast. Dus (ondanks mijn ervaring als mindfulness-trainer), voel je niet schuldig. Weet dat we graag moeilijk doen. Veel mensen die ik ken, zeggen vaak: ‘het is wat’. wat is wat? Blijkbaar zeg je zoiets…uhm zomaar. Ik doe mijn best om dat niet te doen. Ik wil me houden bij het huidige moment, van mezelf.

Jij ook?

Probeer jij dat ook maar te doen. Dat maakt het leven lichter.


Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in acceptatie, gesprek, hier en nu, mindfulness, MS. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.