365 dagen- blog dag 129, copy

Nu weet ik het!

Door een meevaller krijgen we meer geld van belasting dan verwacht. Dat toverde glimlachen op ons gezicht. En plannen, fantasietjes ‘Als we nu eens…?’ Ik weet het, het zijn alleen maar fantasietjes.

Maar het zette me wel aan het denken

En er is nog iets waar ik aan dacht en denk. I heeft me aangeboden om copywriting voor zijn site te doen. Graag! En over de privé-fantatietjes in verband met het belastingvoordeel: Copy writing ligt me wel, maar copy-decorating heeft ook mijn interesse. Mensen kopen vaak nieuwe dingen, en ik vind oudere dingen minstens net zo leuk. Bij het Werkhuis in Maastricht maken mensen nieuwe kunst van oudere dingen.

Leuk toch? Daar wil ik zelf óók mee aan de slag.

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in plezier. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.