365 dagen- blog dag 129, leef- en eetwijze

Gisteren zag ik Radar,

Over leef- en eetwijzen, vooral bij ouderen. De uitzending intrigeerde me. Ik eet (en beweeg) bewust. OMS-ers doen dat ook. Dat heeft dus zin! En Ivo (ik noem je naam maar gewoon want op de site kan iedereen je zien.), ook voor de producten die jij als gezondheidscoach aanbiedt, zijn zinvol.

En dan nog wat anders: helpt LDN toch?

Ik sliep goed vannacht. Maar ik werd wel met pijn wakker, vroeg. En dan bedenk ik toch: zou het wel helpen? E. zei tegen me dat ik mijn eigen intuītie moet gebruiken om te voelen hoe ik LDN kan gebruiken. Dus ben ik gisteren met een pilletje meer aan de slag gegaan. Bijwerkingen heb ik niet echt. Pijn, op sombere dagen als deze heb ik toch al, vooral ’s nachts en in de vroege ochtenduren. Het geeft mij in ieder geval weer wat hoop op beterschap (niet totale genezing, natuurlijk).

Maar, vooral genieten van de goede momenten, hier en nu. Mindfulness blijft tóch waardevol. En ik vind hoop ook wel zinvol. Zoals Ernie tegen Bert zegt: ‘Vooruit denken, Bert’

Een beetje optimisme kan geen kwaad, toch?

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in hier en nu, mindfulness, MS. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.