365 dagen- blog dag 139, voortgang met LDN

Zoals beloofd vertel ik álles

Onderweg naar mozaīek bedacht ik dat LDN me nu niets oplevert. Zelfs geen bijwerkingen. Mijn tabletten zijn nu even op, maar ik heb op 6 juni een afspraak met de orthomoleculair arts. Nu al (E), omdat ik dacht dat LDN me nekklachten bezorgde. Dat is niet zo. Geen bijwerkingen zoals ik al aangaf.

Maar het zette me wel, al fietsend, aan het denken

Ik legde het voor aan B. Die vindt dat ik niet (zoals zo vaak) te snel moet stoppen. Voor de arts ben ik verzekerd en LDN is niet te duur. Ik gebruik als één van de weinige soortgenoten betaferon zonder problemen en moet ermee doorgaan omdat mijn neuroloog dat wil. Het is mij als niet-arts niet duidelijk of de twee medicijnen elkaar in de weg staan.

Maar goed, ik houd LDN aan. Misschien stop ik inderdaad weer te snel

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in acceptatie, ldn, mozaïek, MS. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.