365 dagen-blog – dag 15, een goed gesprek

MS heb en ben ik, 24-7

Door omstandigheden moet ik nog eens goed nadenken over waarom ik zo nodig dagelijks wil bloggen. Zie het als een soort dagboek. Ik deel het met je omdat ik graag zelf laat weten hoe het met me gaat en wat ik doe om om te gaan met MS. Mensen die dichtbij me staan, denken te weten hoe ik me voel of hoe het met me gaat. En dan gaan ze, terecht, gewoon weer door met iets anders. Op deze manier kun jij lezen wanneer je er zin in hebt, er tijd voor hebt. En ik heb een aardige tijdsbesteding. Werken kan niet meer, vrijetijdsbesteding is strak ingepland. Ik heb tijd zat, maar niet energie zat.

Dus een uitnodiging aan degene die me ge-appt heeft:

Zin in een kop koffie en een goed gesprek 1 op 1?

Bepaal jij de tijd en de locatie maar. Hier bij mij kan ook.

En een uitnodiging voor MS koffie

Op 25 januari van 10 tot 12, bij mij thuis, met lotgenoten, in klein gezelschap. Als je wilt komen, meld je aan (evt. via deze site) en neem een euro mee voor de kosten.

Misschien tot dan!

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in communicatie, energie, MS. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.