365 dagen-blog – dag 18, lotgenotenkoffie

Vandaag dronk ik koffie met lotgenoten

We hebben alle drie MS, één RR, twee secundair progressief. Ook al zijn de klachten van elke MS-patient anders, onze problemen lijken op elkaar en we vinden elkaar daarin. Je weet dat ik je verteld heb over vergeetachtigheid van afspraken.

We vergeten allemaal regelmatig afspraken

En, wat S zei: ze wil bijvoorbeeld ook de voorbereidingen- cq. reistijd van dingen inplannen, zodat ze nergens te laat aan begint.

Beiden hebben ook een nieuwe keuken aangeschaft. Ze kozen ervoor om niet te hoog te moeten reiken of te laag bukken. Om veel / genoeg bewegingsruimte te hebben.

Ik ben jaloers

Gelukkig heb ik niet meer zoveel geld, maar wel veel ruimte. Binnen én buiten.

Ook al kijk ik er, mede door de sneeuw, niet naar om.;-)

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in hersenen, MS, plezier. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.