365 dagen-blog – dag 2

Heb jij het ook druk?

Dat heeft iederéén, toch? In de film, waar ik het gisteren over had, had blogster Julie het ook druk. Een fulltime job en elke dag bloggen over het eten dat ze die dag heeft gemaakt.

Ik heb het niet druk

Ik kan niet voor drukte kiezen (volgens mij wil niemand dat, hoe belangrijk het ook lijkt). Maar ik wil wel meer doen wat me past. Daarom deze blog, daarom zeer regelmatig bewegen, morgen ga ik voor de eerste keer naar een ‘kunstklas’ en daarom mindfulness.bMijn fysiotherapeut denkt met me mee. Binnenkort geef ik mbct (mindfulness based cognitieve therapy)-les aan haar cliënten.

Ik kan kiezen!

Het gaat nog goed genoeg met me dat ik kan kiezen hoe mijn dag er kan uitzien. Ik kan niet meer zo goed werken, maar – in verband met het voordeel van het nadeel – kan ik wel kiezen waaraan ik mijn tijd wil besteden.

Goed kiezen, dus!!!

 

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in mindfulness, MS met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.