365 dagen-blog – dag 25, nieuwe kleren en veel hulp

F en D hebben me mende rolstoel in Maastricht naar en door winkels geleid. Ik heb prachtige kleren gekocht mede met het oog op het trouwfeest van mijn ouders. En ik ben goed geholpen. Door F en D en door mensen om ons heen. In de winkel en bij pashokjes willen mensen me vaak ongevraagd te hulp schieten.

Helaas is het in een stad als Maastricht (ik heb nog tegen D – een Duitser – gezegd dat ik vind dat Maastricht de mooiste stad van Nederland is) best moeilijk om in een rolstoel door de winkelstraten te laveren en winkels in en uit te komen. Gelukkig kan ik wel lopen, alleen niet te lang. Maar zoals mindfulness me geleerd heeft, ben ik andere mensen zeer dankbaar voor de hulp die ze me bieden en houd ik het doel zoals gisteren beschreven ook in dit geval voor ogen.

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in aandacht, acceptatie, mindfulness, MS. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.