365 dagen-blog – dag 26, regen/sneeuw/regen/sneeuw/

Dit is niet mijn seizoen

In Trouw stond gisteren een redelijk positief weerbericht. Het zou weliswaar koud, mar vooral zonnig zijn. Dus ik hoopte voor het beste. En toen kreeg G van de Bergklimmers door dat het geplande kamp waar hij zich zó op had verheugd, door de verwachte neerslag niet doorgaat.

Ik kan niet overweg met sneeuw en ook regen zorgt ervoor dat ik me niet goed voel.Gelukkig is ons complete gezin bij elkaar en zijn we vandaag met de auto en ik in rolstoel in Maastricht geweest. C kreeg het donkerbruine café waar hij op gehoopt had en B kreeg het plezier van zijn in de stad waar hij nog dichter bij de aankomst naar ‘vastelaovend’ kon staan.

En toch hoop ik op het voorjaar, een beter seizoen en meer vooruitgang. Ik hoop op minder vocht, minder problemen voor mijn lichaam.

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in MS. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.