365 dagen-blog – dag 27, genieten en accepteren

Carnavalesk gedrag in Amsterdam

Onlangs organiseerden twee Maastrichtenaren die nu in Amsterdam wonen een herenzitting. Dat komt in het zuiden heel vaak voor. Maar in Amsterdam is dat wel heel bijzonder. Grote Maastrichtse carnavalssterren als Beppie Kraft en Erwin hebben daar opgetreden. Dat zegt mij dat de pretsfeer overal van belang is.

Net zoals bij mijn achterban. Drie van de vijf zijn al tijden bezig met voorbereidingen voor carnaval in Maastricht. Met de pret die dat oplevert doe ik graag mee. Ik geniet er ook van. Wat mij betreft is dat de ultieme vorm van acceptatie. Het is heerlijk om mee te genieten van de pret die de opbouw van een ’tettebar’ (met muziek, kienen, oude overgebleven drank, e.d.) oplevert. Ik ga door afspraken elders even niet mee.

Wel fijn om de voorpret mee te krijgen. En ik gun B, C en F van harte de mooie tijd die met carnaval voor hen staat.

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in acceptatie, MS, plezier. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.