365 dagen-blog – dag 30, overcoming MS

Vandaag ga ik logeren

Een oude werkgever, waar ik goede herinneringen aan heb, bestaat 40 jaar en houdt een borrel voor oud-werknemers. Maar, als je, zoals ik, ver van de randstad woont, is het een lange reis. Ik ga vanavond logeren bij mijn zusje, die dicht bij Utrecht woont.

Ik doe veel met OMS (overcoming MS). Ik eet veganistisch met vis, train minimaal drie keer per week en mediteer dagelijks een half uur. Vooral het eten levert vaak wat complicaties op. Dus ik heb een green smoothie meegenomen voor het ontbijt. Ik drink nu alleen the buitenshuis en water. Alcohol buitenshuis durf ik niet goed.

Het gaat. Eten thuis smaakt prima en een green smoothie als ontbijt is heel lekker – vind ik

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in acceptatie, meditatie, MS. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar 365 dagen-blog – dag 30, overcoming MS

  1. annemiek schreef:

    Lieve Ilja, ik vond het heel fijn dat je er was. Ik bewonder je levenskracht!! Ik hoop dat we goed voor je gezorgd hebben en er voldoende voor je was om te eten. heel veel liefs en sterkte, Annemiek

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.