365 dagen-blog – dag 45, help je? (mij en/of jezelf)

Met een abonnement

In deze site vind je rechts de mogelijkheid om je abonneren op mijn dagelijkse blog. Ik schrijf kort dagelijks stukken over mijn leven. Over mijn ziekte (MS), over de manieren waarmee ik ermee omga (mindfulness, zen, communicatie, hobby’s) en hoe ik er tegen aan loop.

Ik heb eerder iets gezegd over de reden waarom ik dagelijks blog. Mijn fijne motoriek laat na en ik wil graag met je delen hoe het gaat. Niet meer en niet minder. Iedereen zegt altijd ‘goed’ als iemand vraagt hoe het met ze gaat. Daar ben ik te eerlijk voor. Het gaat lang niet altijd goed met me. Mindfulness en zen hebben me geholpen en helpen nog steeds om met ms om te gaan. Ik droom dat ik genees, maar dat is ijdel, dat weet ik.

Geen beeld

Ik gebruik bewust geen plaatjes omdat ik niemand daarmee wil lastigvallen. Bedenk zelf maar een plaatje dat jou goeddunkt bij deze blog.

Help jezelf

Misschien wil je er zelf ook iets mee. Gebruik mijn verhaal maar en reageer. Dan reageer ik op jou. Hebben we er misschien allebei iets aan!

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in aandacht, communicatie, meditatie, mindfulness, MS, zen. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.