365 dagen-blog – dag 49, ik ben jaloers

Carnavalsconcert

Gisteren zijn we naar het carnavalsconcert in het Theater aan het Vrijthof geweest. Het carnavalsconcert heeft een ‘jubilei’ (op z’n Mestreechs). Het wordt al 6×11 jaar jaarlijks gegeven. Ik weet niet of het daardoor zo goed was (bij het vorige ‘jubilei’ waren we er ook en was het ook heel goed). Maar voor mij en voor veel andere toeschouwers (veel grijze en manke mensen) was dit de beperkte ervaring met carnaval dit jaar.

Om er niet te dichtbij te zitten, ga ik komend weekend naar een andere plek. Gelukkig komen we maandag thuis. Kan ik dan nog wat meekrijgen van het Aw Wieverbal.

Maar jaloers ben ik toch. En ik geniet mee met de voorpret van mensen om me heen.

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in MS, plezier. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.