365 dagen- blog dag 56, supersjiek

We vertrokken uit een druilerig Sauerland. En ik heb gisteren in Mestreech nog even vastelaovend gevierd, want hier scheen de zon. En dat beviel héél goed. Dat wil ik blijven doen. Mijn ziekte staat me daarbij flink in de weg.

Ik bedacht wat mijn leven kwaliteit geeft, gelukkig maakt. Genieten van zo’n evenement, zonder continu om hulp te vragen. Zonder sneller moe te zijn. Zonder onevenwichtig te zijn. Ik ben nu wat depressief. En dat ligt er ook aan dat ik liever niet teveel om hulp wil vragen. Maar ik wil zo wel het zaatehermeneikesconcours meemaken. En morgen, na carnaval, ga ik op zoek naar beterschap (genezen van MS kan niet, dat weet ik E) en dan ben ik minder depressief, hoop ik.

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in plezier. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.