365 dagen- blog dag 62, aandacht voor het klimaat

Bij de klimaatmars kon ik niet zijn

Omdat ik moeite met mijn ziekte heb en omdat G zijn eerste fietswedstrijd reed. Maar mijn aandacht was er wel! Het waait hard, het regent vaak, en tienduizenden mensen lopen mee. Veel mensen vinden het belangrijk. Niet alleen voor henzelf, maar ook voor volgende generaties.

Ik denk wel mee over hoe ik het milieu goed kan doen. Ik ben vegetarisch, veganistisch vaak. Ik vlieg uit principe niet en we hebben een dak vol zonnepanelen! En nu nog de regering. beloften zijn een begin(netje), maar als je ziet wat de klimaatmars op brengt, dan wordt het tijd voor

actie!

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in aandacht, MS. Bookmark de permalink.

2 reacties op 365 dagen- blog dag 62, aandacht voor het klimaat

  1. Paul schreef:

    Oh jee, is G. niet vederlicht van de fiets gewaaid?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.