365 dagen- blog dag 66, waar plezier en genot te vinden is.

De burgerluchtvaart in Nederland bestaat een eeuw

Alle delen van de wereld zijn nu dichtbij. In Trouw las ik over hoe Goethe ver reisde, lang geleden. Over de voorbereidingen die moesten worden getroffen.

Liften

Het plezier, als het daar om gaat, zat vroeger, wat mij betreft, in andere dingen dan ‘snel’ op de bestemming te zijn. B en ik zij al bijna 31 jaar een stel. Toen we studeerden, liftten we naar Frankrijk. We moesten vaak wachten, maar we ontmoetten ook mensen die ons zoveel jaar na dato nog steeds herinneringen opbrengen.

Camperreis

Afgelopen zomer maakten we met het gezin een camperreis met de bus langs de Rhone en de westkust naar Spanje.Zo mooi. Dat zou ik nog wel weer een keer willen doen, maar mijn ziekte houdt het tegen.

Dat is jammer, maar aan de herinnering houd ik vast!

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in geluk, MS, plezier. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.