365 dagen- blog dag 68, gisteren vierden we feest

En vandaag ook

B en ik zijn al 31 jaar een stel. Meer dan de helft van ons leven. Toen we elkaar ‘vonden’ waren we nog minderjarig. Het voelt, onze liefde, nog steeds goed. Toen we bij elkaar kwamen, bestond mbct (mindfulness based cognitive therapy) nog niet, maar mindful was het wél. Over zo’n lange tijd is het moeilijk om stil te staan bij ‘hier en nu’, maar hier en nu voelt het nog steeds goed. Een echt feest, dus.

Mijn ziekte heeft onze relatie gelukkig niet in de weg gezeten. En ik wil graag beter zijn met hem. Het voelt heel zwaar om aasde mantelozorgerte zien die hij nu is.

Maar gelukkig ben ik, zijn wij wél!

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in geluk, mindfulness, MS, plezier. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.