365 dagen-blog – dag 7

Dit is niet mijn dag

Vanochtend ben ik om 7 uur opgestaan voor G. Daarna, om 8 uur ben ik weer gaan slapen en schrok ik wakker van de wekker, om 10.15 uur. Ik heb ‘bewogen’ bij de fysiotherapeut, met moeite. Komt dat door het weer?

Alles in mijn lichaam werkt tegen. Ik heb veel last van spasmen. Meditatie, dát gaat. Ik heb mezelf verplicht om twee keer 15 minuten zen-meditatie te doen. Ik hoop dat ik ermee door kan. Gewoon, lekker de aandacht vasthouden en ademhaling tellen, niet teveel afleiding ervaren.Dat helpt ook met concentratie.

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in aandacht, meditatie, MS met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.