365 dagen- blog dag 77 én 78, CMT en mindfulness

Ik kreeg een proefflesje CMT

Dat pakje slecht uit. Ik wilde 1 druppel uit het pipet proberen (tegen pijn en voor rust), maar het was meer. O, dacht ik: twee kan ook wel. Maar het was veel meer. Aanvankelijk was ik niet echt suf. En ik had wel pijn aan mijn nek. En ik sliep niet, maar ik hallucineerde. Ik was zwaar stoned. Vandaar twee berichten, want gisteren was ik tot niets in staat.

Bloemen in bloei

Maar maandag had ik wel een doorbraak waar ik je nog over wil vertellen. Bij mijn schoonouders naast staat een prachtige magnolia in bloei. Ik was mijn gsm vergeten dus ik vroeg aan G of hij een foto kon maken. Dat heeft hij, mopperend, gedaan. En ik vroeg me af waarom ik die magnolia wilde vereeuwigen en verdelen (ik heb hem op de familie-app gezet, hij hoeft niet bij iedereen te komen). Ik vond hem heel mooi en wilde dat delen. Het is een soort mindfulness voor mij. Niet iedereen hoeft erover lastiggevallen te worden, alleen mensen die er relatief dichtbij staan. Daarom wilde ik dat. Kunnen andere mensen er ook van genieten en ik gun ze dat.

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in communicatie, mindfulness, MS. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.