365 dagen- blog dag 79, een beetje teleurgesteld

De neuroloog was redelijk. Ik mocht LDN proberen zonder zijn verwijzing en ik mocht verder van zijn diensten gebruik maken. Ik belde de huisarts, maar kon daar halverwege de week terecht. Bij de orthomoleculair arts kan ik dinsdag al terecht. Klinkt goed, dus. Maar B vindt dat ik wat te overhaast te werk ga.

Ik weet niet of iemand weet hoe ik me echt voel

Ik probeer het natuurlijk wat minder te laten zijn dan het lijkt (‘dat valt wel mee’), maar het valt tegen. Bijvoorbeeld, dames ms-bekenden, ik ben jaloers op jullie autogebruik. We zullen zien wat ik nu kan verwachten, In termen van mindfulness geef ik genoeg aandacht aan mijn ademhaling en voel me nu K…

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in aandacht, depressie, mindfulness, MS. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.