365 dagen-blog – dag 8

Gisteren was minder, vandaag zit ik vol goede voornemens. Ik ben net aan het lezen in ‘Go East’ van Stine Jensen. En ik probeer me strak(ker) te houden aan OMS.

Natuurlijk heb ik ook voornemens. MS mag me niet in de weg zitten. En daarbij hoort natuurlijk ook de lezing van mindfulness (en weer extra in beeld gebracht door Jensen – dank je wel!): gedachten zijn geen feiten. En gevoelens ook niet.

Dus, ik voel me wel K, maar dat is geen feit. Volgens mij is een gevoel dan ook vervormbaar door mezelf. Dat soort feiten ‘voelt’ weer oké voor mezelf.

Mijn voornemen

Ziek blijf ik. Dat wil en kan ik niet ontkennen. Maar ik wil er zo goed mogelijk mee omgaan. Help je me?

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in jongerencommunicatie met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.