365 dagen- blog dag 80 en 81, trots op mezelf

Benefietprogramma van de hersenstichting

Dat zag ik terug. En dat leverde me weer nieuwe informatie op. Ik ben wat ongelukkig, dat was misschien zichtbaar in mijn vorige blog. Maar nadat ik het programma van de hersenstichting gezien had veel indruk op me gemaakt en ik heb ervan geleerd.

Trots

Wat ik me erdoor voorgenomen heb, is dat ik weer trots op mezelf wil zijn en dat mijn geliefden weer trots op me kunnen zijn. Dat maakt voor mij de kwaliteit van leven de moeite waard. Ik wil niet alleen trots zijn op de mijnen, maar ook op mezelf. Hoogste tijd voor LDN.

Ik hoop dat me dat in die richting helpt.

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in depressie, geluk, hersenen, MS. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.