365 dagen- blog dag 82, energie en trots werken samen

Ten minste, dat denk ik. Daarom wil ik vrijwilligersactiviteiten weer meer aanzetten. Iedereen om me heen heeft het druk. Met werk, met kinderen, met anderen. Zelfs ik heb het druk. Omdat alle bezigheden mij dubbel zo veel tijd kosten als ‘normale’ mensen.

Maar druk is niet erg

Van sommige drukke dingen kan ik energie krijgen of behouden. En daar wil ik aan werken. Zo krijg ik energie van mindfulness, delen met anderen als trainer en het zelf doen.

Maar ik krijg ook energie van dingen die ik goed kan en graag doe. Ik ben communicatiewetenschapper. Mijn werk ging om procescommunicatie, bij (training van) ondernemingsraden, (kleine) overheden en notforprofitorganisaties.

Sorry voor het beperkte nieuws

Ik merk al dat ik dit hier vooral als zelfonderzoekje noteer. Ik hoop om de energie die dit soort dingen me geeft in deze zonnige lentetijd me helpt.

Zo heb ik aangegeven om taken van drukbezette coördinator bij Bestuursnetwerk Bunde over de toegankelijkheid van Bunde over te nemen. Dat gaat mij, als regelmatig rolstoel- en rollatorgebruiker persoonlijk aan.

Om daar iets moois van te maken, daar krijg ik energie van!

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in communicatie, energie, meditatie, MS. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.