365 dagen- blog dag 84, ik ben vistariër

En een beetje veganist

Al voor een deel voordat ik wist dat ik ziek was. Gewoon, omdat ik vlees niet zo lekker vind. En een beetje veganist: ik eet wel soms eieren en ik heb leren schoenen, maar volgens OMS (overcoming ms) behoor ik veganistisch met vis te eten.

Het heeft me wel geholpen

In de jaren negentig van de vorige eeuw was er sprake van de gekke koeienziekte. Toen hebben we samen afgesproken om te proberen zonder vlees te eten. En weet je, dat was lekker! En het heeft me achteraf met de voortgang van mijn ziekte geholpen.

Ik kook niet meer zo goed

Ik kan me maar moeilijk concentreren. En B, mijn mantelzorger, kookt graag. Dus dat heb ik losgelaten. Maar, omdat ik het weinig of niet doe, ben ik de concentratie nóg meer kwijt. E en E, jullie kunnen het beter.

Ach ja, beter word ik toch niet

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in MS. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.