365 dagen- blog dag 88, sorry

Omstanders zeggen dat ik dat niet zo vaak moet doen. Maar nu is het wat mij betreft wel zo.

B belde me donderdag dat hij waarschijnlijk een hartinfarct had en dat de ambulance hem kwam halen. O, dacht ik. Wat vervelend voor hem. Dat kwam vaker voor. Ik had het gevoel dat hij er weer overheen kwam.

Dat was ook zo

Hij is weer thuis. Maar, na twee nachten in het ziekenhuis. De cardiologen hebben hem onderzocht. Hoe het kon dat iemand die zoveel sport zo vaak onderuit gaat. Mensen om ons heen maakten zich ook zorgen. Meer dan ik, denk ik. Dank jullie daarvoor. Hij heeft: hoge bloeduk, aderverkalking en cholesterolproblemen. En hij leeft, gelukkig.

Sporten doet goed

Dat is ook mening van de cardiologen. B maakte daardoor zelfs na een hartverstopping onbewust een omleiding in zijn eileiders zodat hij door kon. Dat komt door het sporten.

Nu is hij thuis

En moe. Van het ziekenhuis. Maar Goddank leeft hij. En ik ben daar gelukkig mee, en met hem, in deze prachtige lente.

Sorry, dus

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in energie, geluk, mindfulness. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.