365 dagen- blog dag 92, mindfulness en acceptatie

Lui ben ik

Onmiskenbaar. Waar het door komt? Volgens mij zit het in mijn genen. MS is een goed excuus. Ik heb in het verleden keihard gewerkt, dus ik ken het verschil.

Mindfulness heeft me geleerd te accepteren

Voordat ik de diagnose MS kreeg, ging ik aan de slag met mindfulness, vanwege depressie. Ik wist nog niet dat ik serieus ziek was, maar de diagnose heeft me wel de ‘kunst’ geleerd om te accepteren dat ik niet makkelijk dingen doe. Wamt ja, MS ontneemt me energie. Als ik droom over de verbetering door LDN, dan blijft de behoefte aan rust (luiheid?) onomkeerbaar bestaan.

Mindfulness en acceptatie staan dat toe

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in acceptatie, depressie, energie, mindfulness, MS. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.