365 dagen- blog dag 96, over de pubquiz

Zoals ik al bericht heb, hebben we deelgenomen aan de pubquiz van ‘Meersje tege kanker’ . niet echt (helemaal niet succesvol), maar het vraagt well naar meer. Bij de pubquiz zaterdag verloren wij de meeste punten omdat we niets wisten van dj ötzie (jij wel?), maar we hebben het voornemen om mee te doen me de wekelijkse pubquiz in de stad. Kunnen we nóg een keer zo lachen.

Alleen: gisteren overleed een favoriete tante van me, de moeder van mijn pubquizgenoten. Zij zou ook de lol van zo’n quiz inzien. Dat houden we vast, dus.

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in plezier. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.