365 dagen-blog, een goed gesprek helpt ook

Gisteren sprak ik als een ‘lerares’ met iemand, die al wat ouder is. Hij snapt niets van social media. Dus als ik zeg dat ik zowat dagelijks blog, kijkt hij me bevreemd aan. Zo kwamen we in gesprek. Dat is het andere ding, communicatie waar ik me goed bij voel, zoals de naam van mijn site al aangeeft: eengoedgesprekmet.nl

Het gebeurt veel en zelfs ik (is dat zoals de loodgieter van wie de kraan lekt?) moet erop letten dat ik het goed doe. Ik merk zelfs dat praten met anderen me goed doet en vooral ook luisteren. Dan hoor ik weer nieuwe dingen. Het is ook goed voor mijn ziekte, ermee omgaan.

En nu even iets anders

Vandaag ging tot twee keer toe de telefoon. De eerste keer, toen ik hem wilde oppakken, viel ik bijna uit bed en de tweede keer was ik te laat. Dat frustreert.

Nu maar hopen dat het, de gemiste telefoon, gemist kon worden

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in communicatie, MS. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.