365-dagen blog, even te veel

Het is eind juni en ik heb het druk (ik haat dat woord, wil het liever vermijden). Volgende week ben ik jarig, G is geslaagd, vandaag hebben we buurtfeest, morgen iskermis en borrelvan een andere geslaagde. Allemaal ‘leuke’ dingen, maar te veel tegelijk in deze tijd.

En LDN werkt niet zoals ik wil. Andere gebruikers geven me tips (dank jullie wel), maar ik wil deskundig advies. Ik ben bezig met 2 pillen innemen ‘s morgens, maar zelfs daarmee (was dat de reden?) kon ik ‘s avonds en ‘s nachts net in slaap komen.

Wie heeft een goede tip voor deskundig advies?

Uiteindelijk wil ik zo goed mogelijk ‘overleven’.

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in ldn, MS. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.