365-dagen blog, hersenproblemen

Onze kinderen zijn in de leeftijd dat ze eindexamen hebben gedaan. In het zuiden wordt dan gefeest en geborreld. En het is extreem warm. Ik ben gelukkig in staat om naar de borrels en feestje te komen, wankel, o.k.

Maar ik merk dat ik niet meer zogoed mee kan doen met gesprekken. Ik versta de helft niet en ik praat ’te belangrijk’. Dat komt, denk ik, door mijn ziekte. En dat frustreert.

Vanochtend had ik een afspraak met Ivo, van how2behealhy. Ik hoop dat hij me kan helpen om zo goed mogelijk met mijn ziekte te leven.

Ik hou je op de hoogte

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in plezier. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.