Energie en mobiliteit

Wat energie betreft, ….B is betrokken bij ‘Van A naar beter’ over mobiliteit en het belang en de inrichting daarvan. Over vooral mobiliteit wil ik het hebben. Dat dat energie kan kosten, staat wat mij betreft buiten kijf. Er is mobiliteit vanwege werk en er is mobiliteit vanwege vrije tijd. Het advies dat de RAAD voor Leefomgeving en infrastructuur heeft gepubliceerd gaat over een andere aanpak van mobiliteit.

Zou dat op tijd gebeuren?

Iemand dichtbij mij in de buurt (figuurlijk dan) werkt in Amsterdam en woont in Noord-Brabant. Hij gaat elke dag met zijn auto, vaak in de file, naar zijn werk. Met vakantie gaat hij welverdiend naar Amerika. Iemand anders gaat naar het verre zuidoosten met vakantie. Ook wel verdiend. Ik neem aan dat het daar véél beter en mooier is dan in Europa. En sorry, ik zeik, en ik kan reizen als die niet betalen. Maar ik geniet, dat verwacht ik nu al, net zo hard van onze campertocht (een maand!) door Frankrijk en Spanje.

 

Praat met mensen (geef hen aandacht) en ervaar met ze mee. Geniet van je mooie vakantie, veel plezier!

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in aandacht, MS met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.