Bart Swanenvleugel en Ilja Aussems – twee van de cursusleiders #Politiek-Bestuurlijke sensitiviteit

Ilja Aussems

Als communicatiewetenschapper (Radboud Universiteit Nijmegen) ben ik vooral geinteresseerd in wat een gesprek goed maakt. Als trainer en adviseur heb ik vooral veel ervaring met het overbrengen van de communicatie die nodig is voor een goed gesprek, samenwerking tussen partijen. Ik heb veel ervaring op dit terrein in training en advies van overheidsorganisaties. Organisaties waar ik deze rol op me heb genomen, zijn:

  • Organisatie-adviesbureau De Beuk, http://www.beuk.nl
  • Odyssee, trainingsinstituut, http://www.odyssee-groep.nl
  • OOM, Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voior de Metaalbewerking, www.oom.nl

Bart Swanenvleugel

 Ik ben bestuurskundige en werk altijd op het raakvlak van beleid en bestuur. Maatschappelijke vraagstukken zijn ingewikkeld en beleid daarvoor dus ook. Als adviseur heb ik veel ervaring met het vertalen van bestuurlijke doelen in overzichtelijke en hanteerbare oplossingen. Als ex-politicus ben ik bovendien goed ingevoerd in het krachtenveld waarbinnen bestuurders en beleidsmakers opereren. Ik zie het als een uitdaging om die ervaringen over te dragen.

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in jongerencommunicatie. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.