Basistraining Mindfulness in 2012


‘Mindfulness is een manier om aandacht te geven, bewust, in dit moment, zonder oordeel.’
  – Jon Kabat-Zinn – grondlegger van Mindfulness

Mindfulness leert je om op een praktische, zinvolle en effectieve manier méér rust, helderheid en balans in je leven te ontwikkelen. Genieten van je leven in volle teugen, elk moment weer, elk moment van de dag. Is dat niet wat we allemaal altijd willen? Het geheim van genieten is dat het gebonden is aan het hier en nu. Genieten met je zintuigen. Horen, ruiken, zien, voelen, proeven. Door beoefening van mindfulness train je je vermogen om te genieten. Dat vermogen is bij ons allemaal wel aanwezig, we kunnen het trainen, met mindfulness. Mindfulness is bewust zijn van de huidige ervaring. De huidige ervaring met aandacht toelaten.

Je volgt een mindfulness-basistreining in 8 bijeenkomsten.

Vanaf 10 januari 2012 geef ik een basistraining op dinsdagochtend en één op donderdagavond bij het Energetisch Gezondheidscentrum op  Steegstraat 5 in Meerssen, met parkeergelegenheid en op 5 minuten loopafstand van het station.

SPECIALE AANBIEDING:

Omdat ik training geef op de nieuwe locatie in Meerssen (Energetisch Gezondheidscentrum Meerssen, Steegstraat 5) ontvangen mensen die zich voor kerstmis (25 december) 2011 voor een basistraining aanmelden flinke korting: je betaalt €200,-voor 8 mindfulnessbijeenkomsten in plaats van €290,- . Trainingsmateriaal en cd’s zijn bij de prijs inbegrepen.

Meld je hier aan! Tot gauw!

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in mindfulness met de tags , , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Basistraining Mindfulness in 2012

  1. Pingback: Mindfulness: magisch en multifunctioneel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.