BB Geuldal – onze ervaring met gasten

BB-Geuldal, dat was onze bed and breakfast. Eén kamer, met douche en sauna, met eigen buitenruimte, midden in het Geuldal. Woon jij op een bijzondere plek en heb je ruimte voor een bed and breakfast? Ik raad je aan om het te doen.

Niet voor de opbrengsten

Wel voor het plezier om andere mensen te ontmoeten en ze gastvrij te ontvangen. Met één kamer speel je weliswaar quitte, maar je kunt er niet van leven. Dus toen de kinderen wat ouder werden en meer moeite kregen met stil zijn en rekening houden met de gasten (moet jij ook denken aan Jacques Vriens’ Hotel de Korenwolf?, waarin de kinderen van de eigenaren allerlei kinderboekenavonturen beleven die niet zo goed staan op het palmares van hun ouders?), stopten we met ons enthousiaste inititiatief.

Wij, Bart en ik, hebben er in ieder geval goede herinneringen aan. Weet je wat zo leuk is? Je ontmoet nieuwe mensen, hebt leuke gesprekken en als het een beetje teveel zou kunnen worden,  gaan de gasten weer weg. Ik citeer hieronder enkele reacties van gasten uit de B&B, om een beetje trots te constateren dat wij een positieve rol hebben gespeeld in  hun vakantieplezier:

Hier 3 dagen verbleven, heerlijk genoten van de wandelingen in het Geuldal, Maastricht, de sauna en het heerlijke ontbijt met echte kakelverse eieren. De gastvrijheid was super. Geweldig genoten hier. Kan het iedereen aanraden.

 

We waren maar één nacht hier, we komen zeker terug! Heerlijk geslapen en ontbeten. En ook Meerssen was een prettige verrassiung. Tot gauw!
 

We hebben het fijn gehad, hier. Super, ook de sauna erbij! En jullie wonen natuurlijk prachtig hier in Zuid-Limburg. We zijn een nachtje geweest en voor ons zit het er alweer op.

 
Wat heerlijk rustig is het hier, en een mooie, ruyime kamer. Wat zijn de kinderen rustig. Goed bed en een lekker koele kamer. Dat was een voordeel, nu met die hitte. Een prettig verblijf gehad.

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in jongerencommunicatie. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.