Ben jij als ZZP-er op zoek naar hoe je jouw product of diensten verkoopt?

Komt de vraag die ik je stelde jou bekend voor?

Je hebt als ZZP-er echt iets te verkopen dat je graag aan potentiële klanten wilt laten zien. Maar je worstelt. Je bent goed in jouw product of dienst. En dan?  Hoe maak je dat wereldkundig, en aan wie?

Nou, ik heb goed nieuws voor je. Ik kan jou, als de enthousiaste ZZP-er die jij bent, die zich graag inzet voor zijn of haar specialiteit, een eind op weg helpen met een quick scan. Een quick scan communicatie- en marketingplan. Door een goed gesprek met elkaar te hebben, wijd jij me in in jouw specialiteit en adviseer en begeleid ik jou in de manier waarop je jouw potentiële klanten direct  kunt boeien  en hun aandacht kunt vasthouden. En uiteindelijk jouw dienst of product natuurlijk aan hen verkoopt.

We kunnen een afspraak maken voor een gesprek waarin we met elkaar jouw sterkten en bezigheden bespreken. Met die informatie ga ik voor jou aan de slag.

Hoe ga ik voor jou aan de slag?

Binnen een week ontvang je van mij een quick scan communicatie- en marketingplan waar meer je aan de slag kunt om je product of dienst aan  nóg meer klanten te verkopen. De quick scan is toegesneden op jouw maat. Tijd, geld en talenten spelen daarbij een belangrijke rol. Als je ondersteuning van mij of van anderen nodig hebt, dan help ik je daarbij.

Zo’n quick scan in mega-korte tijd, dat kost zeker een vermogen?

Ik denk dat het  wel meevalt als ik jou vertel dat ik jou deze quick scan (een bruikbaar communicatie- en marketingplan in een week tijd) aanbied voor 100,- euro exclusief BTW.

Volg je me nog?

Ik hoop van wel! Als jij wilt doorgroeien of goed wilt starten dan is dit jouw kans en maken we er samen een mooie verkoopactie van! Neem gerust vrijblijvend contact met me op als je dit wat lijkt of als je hier graag met me over wilt praten.

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in communicatie met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.