Een boek dat ik je aanbeveel

 

 

 

Ja, ik lees redelijk veel. En nu heb ik, toen ik erover las (iemand vermeldde het, maar ik weet niet meer wie, sorry), een boek besteld waar veel mensen zich in zullen herkennen. Het stelt adem, aandacht, meditatie centraal, maar ook andere zaken. Het boek heet:

Teach us to sit still

Tim Parks schreef het. Ik lees de originele Engelse versie, maar er is ook een Nederlandse vertaling verkrijgbaar. Zoek maar op op bol.com.

Het is in om het druk te hebben

Dus heeft iedereen het druk. Ik niet, maar ik ben wél ongeduldig. Park had / heeft een prostaatprobleem. Na lang ploeteren heeft hij er een oplossing voor gevonden. De titel van het boek zegt het al: ’teach us to sit still’. Drukte kan je, hoe belangrijk ook, ook ziek maken of laten voelen. Park heeft er een oplossing voor gevonden.

Als jij ook last heb van ziekte of vervelende gevoelens, als jij net als ik ook graag leest, dan beveel ik je dit boek ten zeerste aan. Beter word je  misschien niet, maar je kunt je wél beter voelen.

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in meditatie, MS met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.