Een bruikbare tip voor elke dag

tipVorige week hadden B. en ik bezoek van onze boekhouder. We bespraken onze jaarinkomsten en -werkzaamheden.

Het nieuwe werken

We hadden het kort over zijn kantooridee van het nieuwe werken. Ik weet er niet genoeg van om erover uit te wijden, maar hij vertelde wel één ding dat me inspireerde voor mijn eigen werk: ‘geef elke dag een advies  aan werknemers waarmee ze het nieuwe werken vorm kunnen geven’.

Mijn inspiratie

Het nieuwe werken doe ik als zelfstandig ondernemer al redelijk goed. Maar de inspiratie zat voor mij in een goed advies voor elke dag. Dat geef ik jou (noem het een tip) en mezelf ook vanaf nu. Soms heb je er wat aan en soms niet. Maar een tip zonder consequenties kan wat mij betreft nooit kwaad. Misschien is het goed voor inspiratie. Doordat ik vanwege mijn ziekte (MS) aan huis en haard gekluisterd ben, lees en zie en hoor ik veel. Met een tip per dag die ik daaraan ontleen, kan ik jou ook misschien ‘waardevolle lessen’ bieden waaruit je inspiratie kunt putten voor die dag, in je werk en in je leven.

Veel plezier daarmee!

tip2

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in MS met de tags . Bookmark de permalink.

2 reacties op Een bruikbare tip voor elke dag

  1. Kinderopvang t knoevelke schreef:

    Zo fijn om elke dag een tip van jou te krijgen! Het zet me aan het denken …en dat was de bedoeling ervan lijkt me! Thnx! Gr. Nicole

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.