Een goed gesprek – en koffie aan het begin van de dag 2

Is je vakantie afgelopen?

basisschhol

In het zuidelijk deel van dit land begint volgende week de basisschool weer. Door het weer mag het wat mij betreft nog wel vakantie blijven, maar het is ook niet erg om weer te beginnen.

Ga je met tegenzin weer aan de slag of zit je vol met nieuwe ideeën?

Zoals ik net al aangaf, vind ik het niet erg om na de vakantie weer te beginnen. Deze tijd is voor mij altijd het moment om weer na te denken over de nabije toekomst, in positieve zin dan. Het levert voor mij altijd nieuwe, goede ideeën op. Zoals mijn blog van gisteren al aangaf: samen starten met een goed gesprek en koffie. Vanzelf een nieuw idee, maar ook goed om in een goed gesprek met anderen mijn werk te vervolgen. En ik organiseer op 30 augustus weer een terugkomdag Mindfulness voor mijn (voormalige) leerlingen en voor anderen die ervaring met mindfulness hebben en wel weer voelen voor een halve dag mediteren en een goed gesprek in de groep. En ik heb een online mindfulness-cursus die ik wil vermarkten. En…

Gewoon maar starten met een kop koffie en een goed gesprek?

Dat maakt het volgens mij sowieso wel prettig. En weet je wat? Reageer en doe er ook je voordeel mee!koffiekop

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in mindfulness, plezier met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.