Een goed gesprek – en koffie aan het begin van de dag 3

Hier zijn de basisscholen weer begonnen

schoolWe gaan zowat weer aan de slag, mannen en vrouwen, kinderen gaan werken of naar school.  Anders dan dat vroeger was.

‘Vroeger was alles…’

Over  de jaren zeventig heb ik het als ik praat over mijn kindertijd. Mijn moeder was een gelukkige huisvrouw, met maar twee kinderen, een stofzuiger, een volautomaat wasmachine en vrij veel tijd. Ze was de standaard hulpouder op de basisschool en ze dronk minstens één keer per week koffie ’s ochtends met de buurvrouw. Volgens mij kwam dat toen veel voor.

De koffie ’s ochtends en het goede gesprek is blijkbaar waardevol koffie

Veel zaken zijn flink veranderd sinds vroeger. Maar niet alles, toch? Volgens mij is die behoefte er nog altijd. Nu hebben veel mensen het drukker dan toen. Omdat dat zo is, ben ik graag bereid om die traditie weer in ere te herstellen, dus…

Ik nodig je uit

Voor een kop koffie ’s ochtends voordat we aan de slag gaan, van 9 tot 10 één keer per week, in Meerssen. Ik heb er eerder ook al  over geblogd. Als je er op 27 augustus bij wilt zijn, laat het me weten.

Welkom!

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in jongerencommunicatie met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.